Spruitjesspiesjes met curry-pindadip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spruitjesspiesjes met curry-pindadip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een hapje voor vegans!

bereiding
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Maak de saus. Meng de currypasta met het limoensap, de pindakaas, 1 eetlepel sojasaus, de sesamolie, de chilivlokken en 2 eetlepels water. Zet opzij.

  2. 2

    Verwijder de onderste steeltjes van de spruitjes en eventueel ook vuile buitenste blaadjes. Besprenkel ze met olijfolie, kruid ze met peper en zout en bak ze 10 minuten in de oven.

  3. 3

    Hussel 2 eetlepels sojasaus en de honing onder de spruitjes en zet ze opnieuw 15 minuten in de oven of tot ze goudbruin en zacht zijn. Prik de spruitjes op spiesjes en serveer met de currydip.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Maak de saus. Meng de currypasta met het limoensap, de pindakaas, 1 eetlepel sojasaus, de sesamolie, de chilivlokken en 2 eetlepels water. Zet opzij.

  2. 2

    Verwijder de onderste steeltjes van de spruitjes en eventueel ook vuile buitenste blaadjes. Besprenkel ze met olijfolie, kruid ze met peper en zout en bak ze 10 minuten in de oven.

  3. 3

    Hussel 2 eetlepels sojasaus en de honing onder de spruitjes en zet ze opnieuw 15 minuten in de oven of tot ze goudbruin en zacht zijn. Prik de spruitjes op spiesjes en serveer met de currydip.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.