Recept

Pestopuree met mozzarellakorstje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met (veggie) gehaktballetjes.

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, snij ze in gelijke stukken en kook ze gaar in gezouten water.

  2. 2

    Giet de aardappelen af en laat nog even het vocht verdampen op een zacht vuurtje. Stamp de aardappelen tot puree. Meng er de pesto en de olijfolie onder. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Doe de puree in een ovenschaal en scheur er de mozzarella over. Leg er eventueel (veggie) gehaktballetjes op. Rasp er de parmezaan over en zet onder de grill (in de oven) tot er zich een mooi korstje vormt. Haal de schotel uit de oven. Hak de peterselie grof en werk er de schotel mee af.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pestopuree met mozzarellakorstje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!