BLT-croque met een spiegelei uit de oven
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

BLT-croque met een spiegelei uit de oven

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Tip: Je kunt de spiegeleieren ook perfect in de pan bakken en nadien op de croques leggen. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bak het spek in een pan zonder vetstof. Spoel de tomaten en snij ze in schijfjes. Spoel en droog de sla.

  2. 2

    Leg 4 boterhammen op een bakplaat. Beleg ze met de jonge kaas, het spek, de schijfjes tomaat en de sla. Sluit de croques. Bestrijk ze met olijfolie en duw er een kuiltje in. Breek hier de eieren op en bak de croques 10 à 15 minuten in de oven.

  3. 3

    Hak de bladpeterselie fijn en werk de croques af met de fijngehakte bladpeterselie. Kruid ze met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bak het spek in een pan zonder vetstof. Spoel de tomaten en snij ze in schijfjes. Spoel en droog de sla.

  2. 2

    Leg 4 boterhammen op een bakplaat. Beleg ze met de jonge kaas, het spek, de schijfjes tomaat en de sla. Sluit de croques. Bestrijk ze met olijfolie en duw er een kuiltje in. Breek hier de eieren op en bak de croques 10 à 15 minuten in de oven.

  3. 3

    Hak de bladpeterselie fijn en werk de croques af met de fijngehakte bladpeterselie. Kruid ze met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.