Griekse salade met Belgische geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Griekse salade met Belgische geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker lokaal. Heerlijke verse smaaktomaten van bij ons vind je onder meer bij tomatenkwekerijen Stoffels en Den Berk Délice. 

bereiding
  1. 1

    Pel de rode ui en snij hem in reepjes. Spoel de tomaten en snij ze in stukken van 3 à 4 cm. Spoel de komkommer en snij hem in even grote stukken. Snij de kropjes sla in partjes en gril ze kort in de grillpan.

  2. 2

    Hak de bladpeterselie fijn. Meng voor de dressing 1 eetlepel citroensap met de olijfolie, de rodewijnazijn, de mosterd, de oregano en de peterselie en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Meng de rode ui, de tomaten, de komkommer en de Romeinse sla en meng er wat dressing onder. Kruid de salade met peper en zout en werk ze af met stukjes geitenkaas. Geef er de rest van de dressing apart bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de rode ui en snij hem in reepjes. Spoel de tomaten en snij ze in stukken van 3 à 4 cm. Spoel de komkommer en snij hem in even grote stukken. Snij de kropjes sla in partjes en gril ze kort in de grillpan.

  2. 2

    Hak de bladpeterselie fijn. Meng voor de dressing 1 eetlepel citroensap met de olijfolie, de rodewijnazijn, de mosterd, de oregano en de peterselie en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Meng de rode ui, de tomaten, de komkommer en de Romeinse sla en meng er wat dressing onder. Kruid de salade met peper en zout en werk ze af met stukjes geitenkaas. Geef er de rest van de dressing apart bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.