Recept

Papillot met bouchotmosselen en chorizo

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ilse D'hooge: "Bouchotmosseltjes zijn kleine mosseltjes die perfect in een papillot passen."

bereiding
  1. 1

    Spoel de mosselen grondig. Snij de chorizo in plakjes. Pel de ui en de knoflook en snipper ze fijn. Spoel de tomaten en halveer ze. Hak de peterselie grof.

  2. 2

    Fruit de ui en de knoflook in een flinke scheut olijfolie in een pan. Voeg de chorizo en de saffraan toe en bak de chorizo krokant.

  3. 3

    Verdeel de mosselen over een vel aluminiumfolie, lepel er de chorizosaus, de tomaten en de witte wijn over. Vouw de papillotten dicht en leg ze op de barbecue.

  4. 4

    Controleer of de mosseltjes opengegaan zijn en haal ze van de barbecue. Werk ze af met de peterselie. Lekker met stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Papillot met bouchotmosselen en chorizo

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!