Papillot met bouchotmosselen en chorizo
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Papillot met bouchotmosselen en chorizo

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ilse D'hooge: "Bouchotmosseltjes zijn kleine mosseltjes die perfect in een papillot passen."

bereiding
  1. 1

    Spoel de mosselen grondig. Snij de chorizo in plakjes. Pel de ui en de knoflook en snipper ze fijn. Spoel de tomaten en halveer ze. Hak de peterselie grof.

  2. 2

    Fruit de ui en de knoflook in een flinke scheut olijfolie in een pan. Voeg de chorizo en de saffraan toe en bak de chorizo krokant.

  3. 3

    Verdeel de mosselen over een vel aluminiumfolie, lepel er de chorizosaus, de tomaten en de witte wijn over. Vouw de papillotten dicht en leg ze op de barbecue.

  4. 4

    Controleer of de mosseltjes opengegaan zijn en haal ze van de barbecue. Werk ze af met de peterselie. Lekker met stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de mosselen grondig. Snij de chorizo in plakjes. Pel de ui en de knoflook en snipper ze fijn. Spoel de tomaten en halveer ze. Hak de peterselie grof.

  2. 2

    Fruit de ui en de knoflook in een flinke scheut olijfolie in een pan. Voeg de chorizo en de saffraan toe en bak de chorizo krokant.

  3. 3

    Verdeel de mosselen over een vel aluminiumfolie, lepel er de chorizosaus, de tomaten en de witte wijn over. Vouw de papillotten dicht en leg ze op de barbecue.

  4. 4

    Controleer of de mosseltjes opengegaan zijn en haal ze van de barbecue. Werk ze af met de peterselie. Lekker met stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.