Spaans visstoofpotje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spaans visstoofpotje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Supersnel en lekker gezond!

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de uien en de knoflook. Schraap de wortelen en snij ze in blokjes. Maak de paprika's schoon en snij ze in hapklare stukken.

  2. 2

    Verhit olijfolie in een pan en fruit er de ui, knoflook, paprika en wortelen in. Kruid met zout. Roerbak 5 minuten. Voeg de venkelzaadjes, komijn en laurierblaadjes toe en schep 2 minuten om.

  3. 3

    Blus met de passata en de bouillon, laat even opkoken. Leg er de vis bij, dek af en laat 10 minuten sudderen. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Spoel en snipper de peterselie. Serveer de visstoofpot met de peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de uien en de knoflook. Schraap de wortelen en snij ze in blokjes. Maak de paprika's schoon en snij ze in hapklare stukken.

  2. 2

    Verhit olijfolie in een pan en fruit er de ui, knoflook, paprika en wortelen in. Kruid met zout. Roerbak 5 minuten. Voeg de venkelzaadjes, komijn en laurierblaadjes toe en schep 2 minuten om.

  3. 3

    Blus met de passata en de bouillon, laat even opkoken. Leg er de vis bij, dek af en laat 10 minuten sudderen. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Spoel en snipper de peterselie. Serveer de visstoofpot met de peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.