Recept

Spaans visstoofpotje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Supersnel en lekker gezond!

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de uien en de knoflook. Schraap de wortelen en snij ze in blokjes. Maak de paprika's schoon en snij ze in hapklare stukken.

  2. 2

    Verhit olijfolie in een pan en fruit er de ui, knoflook, paprika en wortelen in. Kruid met zout. Roerbak 5 minuten. Voeg de venkelzaadjes, komijn en laurierblaadjes toe en schep 2 minuten om.

  3. 3

    Blus met de passata en de bouillon, laat even opkoken. Leg er de vis bij, dek af en laat 10 minuten sudderen. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Spoel en snipper de peterselie. Serveer de visstoofpot met de peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spaans visstoofpotje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!