Pikante boontjes met chorizo, chili en hazelnoten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pikante boontjes met chorizo, chili en hazelnoten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hou je van pittig? Dan zijn deze pikante boontjes iets voor jou. Je zet ze in minder dan een halfuur op tafel.

bereiding
  1. 1

    Maak de boontjes schoon en kook ze beetgaar in gezouten water. Giet de boontjes af en laat ze uitlekken.

  2. 2

    Snij de chorizo in stukjes. Rooster de hazelnoten in een pan zonder vetstof en hak ze grof. Pel de knoflook en snipper ‘m fijn. Maak de chilipeper schoon en snipper ‘m fijn.

  3. 3

    Bak de chorizo in een scheutje olijfolie goudbruin. Voeg de chilipeper en de knoflook toe. Laat ze enkele minuten meebakken. Schep het mengsel over de boontjes of bak de boontjes nog even mee. Verdeel de krulandijvie over de borden, leg er de boontjes bij. Werk de boontjes af met de geroosterde hazelnoten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de boontjes schoon en kook ze beetgaar in gezouten water. Giet de boontjes af en laat ze uitlekken.

  2. 2

    Snij de chorizo in stukjes. Rooster de hazelnoten in een pan zonder vetstof en hak ze grof. Pel de knoflook en snipper ‘m fijn. Maak de chilipeper schoon en snipper ‘m fijn.

  3. 3

    Bak de chorizo in een scheutje olijfolie goudbruin. Voeg de chilipeper en de knoflook toe. Laat ze enkele minuten meebakken. Schep het mengsel over de boontjes of bak de boontjes nog even mee. Verdeel de krulandijvie over de borden, leg er de boontjes bij. Werk de boontjes af met de geroosterde hazelnoten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.