Recept

Taco’s met pulled chicken en rabarbersalsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Tip van Natalie: “Geef eens een presentatietwist aan je slaatje door de rabarber en de komkommer in lange linten te schaven.”

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot. Verhit olijfolie in een pan. Kruid de kip met de BBQ-kruiden en schroei ze langs beide kanten dicht. Voeg de BBQ-saus toe en laat de kip op een zacht vuur 15 minuten garen. Trek met een vork de kip in reepjes.

  2. 2

    Maak de ijsbergsla schoon, snij ze fijn en meng ze met een scheutje wittewijnazijn, wat olijfolie, de bieslook en de bladpeterselie.

  3. 3

    Maak de salsa. Pel de sjalot en snipper ‘m heel fijn. Spoel de rabarber en snij hem in kleine blokjes. Schil de koolrabi en de komkommer, verwijder de zaadlijsten van de komkommer en snij de koolrabi en de komkommer in even kleine blokjes als de rabarber. Meng de sjalot met de rabarber, de komkommer en de koolrabi. Klop de balsamicoazijn los met het limoensap, de honing en de olijfolie en lepel de dressing over de groenten. Kruid met peper en zout en laat even marineren.

  4. 4

    Verwarm de tacoschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul ze met de ijsbergsla, de pulled chicken en de salsa en serveer. Werk af met de gesnipperde munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Taco’s met pulled chicken en rabarbersalsa

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!