Tonijnspiesjes met paprikaboter
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tonijnspiesjes met paprikaboter

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pittige tonijn op een stokje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel en halveer de rode paprika’s.

    Verwijder de zaadlijsten.

    Stoom de paprikahelften ongeveer 10 minuten, tot het vel makkelijk loskomt.

    Snij ze in kleine stukjes en pureer ze, met de gepelde knoflook en de olijfolie.

    Zet koel weg, maar niet in de koelkast.

  2. 2

    Spoel de minipaprika's, snij ze in kwartjes.

    Snij de tonijn in blokjes.

    Besprenkel ze met citroensap.

    Prik de vis en de paprikakwartjes op houten spiesjes.

  3. 3

    Stoom de spiesjes 3 tot 5 minuten.

    Kruid naar smaak met peper en zout.

    Serveer meteen, met de paprikapesto apart in een kommetje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel en halveer de rode paprika’s.

    Verwijder de zaadlijsten.

    Stoom de paprikahelften ongeveer 10 minuten, tot het vel makkelijk loskomt.

    Snij ze in kleine stukjes en pureer ze, met de gepelde knoflook en de olijfolie.

    Zet koel weg, maar niet in de koelkast.

  2. 2

    Spoel de minipaprika's, snij ze in kwartjes.

    Snij de tonijn in blokjes.

    Besprenkel ze met citroensap.

    Prik de vis en de paprikakwartjes op houten spiesjes.

  3. 3

    Stoom de spiesjes 3 tot 5 minuten.

    Kruid naar smaak met peper en zout.

    Serveer meteen, met de paprikapesto apart in een kommetje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.