Minicrumbles met scampi’s
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Minicrumbles met scampi’s

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Glutenvrij? Vervang het zuurdesembrood door gepofte quinoa. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Smelt de kruidenboter. Hak het zuurdesembrood heel fijn en meng het met de amandelschilfers, de pecorino en de kruidenboter.

  2. 2

    Leg in elk ingevet ovenschaaltje een scampi, kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie.

  3. 3

    Strooi wat crumble over elk schoteltje en gaar de scampi’s 10 à 15 minuten in de oven. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Smelt de kruidenboter. Hak het zuurdesembrood heel fijn en meng het met de amandelschilfers, de pecorino en de kruidenboter.

  2. 2

    Leg in elk ingevet ovenschaaltje een scampi, kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie.

  3. 3

    Strooi wat crumble over elk schoteltje en gaar de scampi’s 10 à 15 minuten in de oven. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.