Recept

Gnocchi met spinazie, boschampignons, blauwe kaas en zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Herfst in een ovenschotel!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Pel en snipper de ui. Pel en plet de knoflook. Hak de spinazie grof. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en stoof de ui en de knoflook zacht. Voeg de spinazie toe en kruid met peper en zout. Roerbak 2 minuten. Voeg de room toe en laat even inkoken. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Maak de boschampignons schoon. Verhit een scheut olijfolie in een pan en bak de boschampignons gaar. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Snij de zalmfilet in blokjes van 4 cm en kruid ze met peper en zout. Kook de gnocchi beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af en laat ze uitlekken.

  4. 4

    Leg de gnocchi in een ovenschaal. Giet de spinazieroom over de gnocchi en beleg met de blokjes zalm, de boschampignons en de blauwe kaas. Gaar 20 à 25 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gnocchi met spinazie, boschampignons, blauwe kaas en zalm

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!