Gegratineerde ovenballetjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegratineerde ovenballetjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Balletjes in tomatensaus zijn altijd een hit. Deze maak je in de oven.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de ui. Maak de paprika schoon en snij ‘m in stukjes. Meng de ui, de paprika, het ei en het paneermeel onder het gehakt. Kruid met peper en zout. Rol balletjes van het mengsel.

  2. 2

    Verhit een klontje boter in een pan en korst de balletjes rondom, ze hoeven nog niet gaar te zijn.

  3. 3

    Leg de balletjes in een ovenschaal en schenk er de tomatensaus bij. Schil en rasp de aardappelen. Meng de geraspte aardappel met de kaas en strooi het mengsel over de ovenschotel. Gaar 30 à 40 minuten in de oven of tot de aardappelen een mooi korstje hebben.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de ui. Maak de paprika schoon en snij ‘m in stukjes. Meng de ui, de paprika, het ei en het paneermeel onder het gehakt. Kruid met peper en zout. Rol balletjes van het mengsel.

  2. 2

    Verhit een klontje boter in een pan en korst de balletjes rondom, ze hoeven nog niet gaar te zijn.

  3. 3

    Leg de balletjes in een ovenschaal en schenk er de tomatensaus bij. Schil en rasp de aardappelen. Meng de geraspte aardappel met de kaas en strooi het mengsel over de ovenschotel. Gaar 30 à 40 minuten in de oven of tot de aardappelen een mooi korstje hebben.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.