Recept

Witloofsalade met appel brokkelkaas, veenbessen en gerookte heilbot

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een snel en makkelijk gerechtje met witloof. Om de hele herfst en winter van te genieten.

bereiding
  1. 1

    Spoel het witloof, snij het overlangs door en snij het daarna verder schuin in lange repen tot aan de harde kern. Spoel de appel en de selderstengels. Snij de appel in vier en daarna in dunne schijfjes. Snij de selder in kleine blokjes. Snipper de bieslook fijn.

  2. 2

    Maak een dressing van de olijfolie, de appelazijn, de ahornsiroop en de mosterd. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Doe alle groenten en de veenbessen in een kom en meng alles voorzichtig onder elkaar. Brokkel er de kaas en de heilbot over, kruid met peper en zout en werk af met de dressing en de gesnipperde bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Witloofsalade met appel brokkelkaas, veenbessen en gerookte heilbot

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!