Recept

Panpizza met gehakt en cheddar

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Redactrice Natalie: "Als ik homemade pizzadeeg overheb, rol ik het op, pak ik het in en steek ik het in de diepvries. Handig om in huis te hebben!"

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Pel de uien en snij ze in ringen. Verhit olijfolie in een pan en roerbak er de uien in. Maak een inkerving in de worstjes en knijp er het worstjesvlees uit. Voeg dit samen met de spekjes toe aan de uien en roerbak krokant. Kruid met de venkelzaadjes en de oregano.

  2. 2

    Verdeel de topping in 4 gelijke delen. Duw telkens 1 bolletje pizzadeeg heel voorzichtig plat in de pan. Verdeel er 1/4 van de topping over en rasp er cheddar bij. Laat de pizza even aankorsten en schuif dan voorzichtig op een met bakpapier beklede bakplaat. Herhaal voor de andere bolletjes pizzadeeg. Bak de pizza’s nog 10 minuten in de oven.

  3. 3

    Maak het slaatje. Rooster de walnoten en hak ze grof. Spoel de peren en snij ze ongeschild in partjes. Spoel en droog de sla. Pel de rode ui en snij ‘m in maantjes. Meng de sla met de peren, de ui en de walnoten. Meng de appelazijn met de peterselie, de olie, peper en zout tot een dressing.

  4. 4

    Serveer de panpizza’s met het slaatje en lepel er de dressing bij. Werk af met de verse oregano.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!