Recept

Pappardelle met gestoofde ui, erwtjes, venkel en ricotta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een budgetvriendelijk gerechtje van redactrice Natalie. “Mag er toch wat vis bij en wil je iets anders serveren dan gerookte zalm? Kies dan eens voor gerookte forel: budgetvriendelijk en lekker in combinatie met de venkel.”

bereiding
  1. 1

    Pel de uien en snij ze in ringen. Maak de venkel schoon. Hou het loof apart voor de afwerking en snij de knol met een mandoline in dunne plakjes. Verhit olijfolie in een pan en stoof de uien en de venkel aan op een zacht vuur.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste minuut de erwtjes toe. Giet af.

  3. 3

    Meng de de pasta en de erwtjes met de gestoofde ui en de venkel. Breng op smaak met citroensap, citroenschil, peper en zout. Werk de pasta af met het venkelloof en geef er de ricotta bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!