Kipfilet met krielaardappelen, wortelen en maïs
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kipfilet met krielaardappelen, wortelen en maïs

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Laat de oven op zonnige dagen het werk doen. Tip: Bak de kipfilets eerst kort aan in de pan, voor je ze op de bakplaat legt.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel en halveer de krieltjes. Pel de rode ui en snij ‘m in partjes. Schil de wortelen. Snij de maïskolven en de wortelen in dikke plakken. Neem een grote bakplaat of 2 kleinere. Schik de kip en de groenten op de bakplaat.

  2. 2

    Overgiet het geheel met olijfolie. Kruid royaal met peper en zout. Werk af met de plakjes citroen en de verse tijm. Rooster 40 à 50 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel en halveer de krieltjes. Pel de rode ui en snij ‘m in partjes. Schil de wortelen. Snij de maïskolven en de wortelen in dikke plakken. Neem een grote bakplaat of 2 kleinere. Schik de kip en de groenten op de bakplaat.

  2. 2

    Overgiet het geheel met olijfolie. Kruid royaal met peper en zout. Werk af met de plakjes citroen en de verse tijm. Rooster 40 à 50 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.