Aardappelsalade met kerriemayonaise en appeltjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardappelsalade met kerriemayonaise en appeltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een klassieker met een twist.

bereiding
  1. 1

    Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij de vrucht in blokjes. Snij de lente-ui in fijne ringen.

  2. 2

    Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  3. 3

    Meng de mayonaise met het kerriepoeder, 1 à 2 eetlepels water en peper en zout.

  4. 4

    Meng de gekookte aardappelblokjes met de appel, de lente-ui en de kerrie-mayonaise. Garneer met de geroosterde amandelschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij de vrucht in blokjes. Snij de lente-ui in fijne ringen.

  2. 2

    Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  3. 3

    Meng de mayonaise met het kerriepoeder, 1 à 2 eetlepels water en peper en zout.

  4. 4

    Meng de gekookte aardappelblokjes met de appel, de lente-ui en de kerrie-mayonaise. Garneer met de geroosterde amandelschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.