Gevulde minipaprika’s
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde minipaprika’s

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een simpel hapje met gehakt. Perfect voor op de aperoplank.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Hak de pistachenoten grof. Pluk de blaadjes van de dragon en hak ze grof. Spoel de paprika’s, snij er de hoedjes af en verwijder de pitjes.

  2. 2

    Kook de rijst gaar in water met het bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Bak het gehakt goudbruin in een pan met olijfolie. Meng er de gehakte noten, de rijst en de dragon onder en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Vul de paprika’s met het gehaktmengsel, zet er de hoedjes op en prik ze vast met tandenstokers. Leg de gevulde paprika’s op een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met olijfolie en bak 20 minuten in de oven. Serveer ze in glaasjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Hak de pistachenoten grof. Pluk de blaadjes van de dragon en hak ze grof. Spoel de paprika’s, snij er de hoedjes af en verwijder de pitjes.

  2. 2

    Kook de rijst gaar in water met het bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Bak het gehakt goudbruin in een pan met olijfolie. Meng er de gehakte noten, de rijst en de dragon onder en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Vul de paprika’s met het gehaktmengsel, zet er de hoedjes op en prik ze vast met tandenstokers. Leg de gevulde paprika’s op een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met olijfolie en bak 20 minuten in de oven. Serveer ze in glaasjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.