• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Geroosterd zuurdesembrood met wittebonenspread en ham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk als originele, gezonde lunch ... vegetariërs kunnen makkelijk de plakjes ham weglaten.

bereiding
  1. 1

    Pel en pers de knoflook. Doe de witte bonen met de tahin, het citroensap, de knoflook en een scheutje olijfolie in de blender. Mix glad en kruid met het komijnpoeder en zout.

  2. 2

    Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. Rooster de sneetjes brood goudbruin in een broodrooster. Bak de halve plakjes ham krokant in een droge koekenpan.

  3. 3

    Bestrijk het geroosterd brood met de bonenspread. Verdeel er wat rucola over en leg er de ham op. Bedruppel met olijfolie en werk af met de tuinkers en pijnboompitten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en pers de knoflook. Doe de witte bonen met de tahin, het citroensap, de knoflook en een scheutje olijfolie in de blender. Mix glad en kruid met het komijnpoeder en zout.

  2. 2

    Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. Rooster de sneetjes brood goudbruin in een broodrooster. Bak de halve plakjes ham krokant in een droge koekenpan.

  3. 3

    Bestrijk het geroosterd brood met de bonenspread. Verdeel er wat rucola over en leg er de ham op. Bedruppel met olijfolie en werk af met de tuinkers en pijnboompitten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.