Recept

Groentetaco’s met kip, erwtjes en korianderdip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Groentewraps vind je in allerlei smaken, zoals wortel, paprika of rode biet. Ze bevatten minder calorieën dan de gewone wraps op basis van tarwe.

bereiding
  1. 1

    Maak de chilipeper schoon en snipper ‘m fijn zonder de zaadjes. Meng het limoensap met de wijn, de sojasaus en de chilipeper. Kruid met peper en zout. Giet de marinade over de kippenreepjes en meng goed onder elkaar. Laat 30 minuten marineren.

  2. 2

    Blancheer de broccoliroosjes 8 minuten in lichtgezouten water. Blancheer de erwtjes 3 minuten in lichtgezouten water. Maak de kropjes little gem schoon en snij ze fijn.

  3. 3

    Maak het sausje. Meng de koriander onder de zure room. Voeg de honing en het korianderpoeder toe en kruid met peper en zout. Meng goed.

  4. 4

    Bak de kippenreepjes in arachideolie goudbruin en gaar. Warm de groentewraps op volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul ze met de little gem, de kip, de broccoli en de erwtjes. Lepel er wat saus over en serveer meteen. Lekker met een partje limoen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!