Maaltijdsalade met mango, geitenkaas en kerriedressing
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Maaltijdsalade met mango, geitenkaas en kerriedressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Redactrice Natalie: “Ik werk graag met zakjes rijst omdat je dan makkelijk een zakje meer of minder kunt nemen. Wil je er graag vlees bij? Kies dan voor gepocheerde kipblokjes.” 

bereiding
  1. 1

    Meng alle ingrediënten voor de kerriedressing en zet koel weg.

  2. 2

    Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat even uitlekken. Verdeel de broccoli in roosjes en maal ze fijn in een keukenrobot tot fijne rijstkorrels.

  3. 3

    Verhit olie in een wokpan en roerbak de broccolirijst in 5 minuten gaar. Voeg dan de rijst toe en schep nog 2 minuten goed om. Kruid met peper en zout en voeg de gesnipperde kruiden toe.

  4. 4

    Schil de mango en snij het vruchtvlees in hapklare blokjes. Meng de broccolirijst met de mangoblokjes. Verdeel er de geitenkaas in vlokjes over en lepel er de kerriedressing bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng alle ingrediënten voor de kerriedressing en zet koel weg.

  2. 2

    Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat even uitlekken. Verdeel de broccoli in roosjes en maal ze fijn in een keukenrobot tot fijne rijstkorrels.

  3. 3

    Verhit olie in een wokpan en roerbak de broccolirijst in 5 minuten gaar. Voeg dan de rijst toe en schep nog 2 minuten goed om. Kruid met peper en zout en voeg de gesnipperde kruiden toe.

  4. 4

    Schil de mango en snij het vruchtvlees in hapklare blokjes. Meng de broccolirijst met de mangoblokjes. Verdeel er de geitenkaas in vlokjes over en lepel er de kerriedressing bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.