Gemarineerde varkensribbetjes uit de slowcooker
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gemarineerde varkensribbetjes uit de slowcooker

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wist je dat je ook ribbetjes in de slowcooker of crockpot kunt maken? Door de trage bereiding (het duurt een hele werkdag!) wordt het vlees superzacht.

bereiding
  1. 1

    Vermeng paprikapoeder, komijn, oregano, knoflookpoeder, barbecuesaus, passata, azijn en siroop in een kom. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Dep de ribbetjes droog, maak ze indien nodig schoon en snij ze in stukken die in je slowcooker passen.

  3. 3

    Smeer de ribbetjes in met 2/3 van de marinade, schik ze in de slowcooker en laat ze 8 uur garen op lage temperatuur.

  4. 4

    Smeer de ribbetjes daarna in met de rest van de marinade en rooster ze nog 3 à 4 minuten aan beide kanten op de barbecue of in een grillpan, zodat ze een mooi korstje krijgen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Vermeng paprikapoeder, komijn, oregano, knoflookpoeder, barbecuesaus, passata, azijn en siroop in een kom. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Dep de ribbetjes droog, maak ze indien nodig schoon en snij ze in stukken die in je slowcooker passen.

  3. 3

    Smeer de ribbetjes in met 2/3 van de marinade, schik ze in de slowcooker en laat ze 8 uur garen op lage temperatuur.

  4. 4

    Smeer de ribbetjes daarna in met de rest van de marinade en rooster ze nog 3 à 4 minuten aan beide kanten op de barbecue of in een grillpan, zodat ze een mooi korstje krijgen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.