Mandarijnpavlova
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Mandarijnpavlova

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Marineer de plakjes mandarijn en zet ze afgedekt in de koelkast. Dit doe je het best de ochtend van het feest. Ook de mascarponecrème kun je de ochtend zelf maken. Maak het jezelf makkelijk en koop kant-en-klare meringues bij de bakker of de supermarkt. 

bereiding
  1. 1

    Pel de mandarijnen en snij ze in dikke plakken. Haal de blaadjes van de rozemarijn en hak ze fijn. Meng de ahornsiroop met de olijfolie en de rozemarijn. Leg de plakjes mandarijn open op een schaal en besprenkel ze met de rozemarijnsiroop. Laat ze even marineren.

  2. 2

    Klop de mascarpone op met de zure room, de poedersuiker en de kaneel. Gril de gemarineerde plakjes mandarijn.

  3. 3

    Duw de meringues een beetje plat en doe er 2 eetlepels van de mascarponecrème op. Leg er de gegrilde mandarijntjes op. Werk af met extra rozemarijn en ahornsiroop.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de mandarijnen en snij ze in dikke plakken. Haal de blaadjes van de rozemarijn en hak ze fijn. Meng de ahornsiroop met de olijfolie en de rozemarijn. Leg de plakjes mandarijn open op een schaal en besprenkel ze met de rozemarijnsiroop. Laat ze even marineren.

  2. 2

    Klop de mascarpone op met de zure room, de poedersuiker en de kaneel. Gril de gemarineerde plakjes mandarijn.

  3. 3

    Duw de meringues een beetje plat en doe er 2 eetlepels van de mascarponecrème op. Leg er de gegrilde mandarijntjes op. Werk af met extra rozemarijn en ahornsiroop.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.