Taco’s met gegrilde halloumi, pompoen en rode ui
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Taco’s met gegrilde halloumi, pompoen en rode ui

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met taco's scoor je makkelijk bij je vrienden of kinderen en neen, daar hoef je echt geen vlees voor te gebruiken. Probeer zeker deze taco's met halloumi eens uit.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de rode ui met de pompoenblokjes. Hussel met wat olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 20 minuten in de oven.

  2. 2

    Bestrijk de maïskolf met olijfolie en kruid met peper en zout. Gril aan in de grillpan. Snij er vervolgens met een scherp mes de maïskorrels af. Gril de tortilla’s ook even in de grillpan.

  3. 3

    Bak de plakjes halloumi goudbruin in olijfolie.

  4. 4

    Mix de kruiden glad met het citroensap, de knoflook, de zure room, de mayonaise en de ansjovis. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Vul de taco’s met de ovengeroosterde pompoen, avocadoblokjes, maïs en halloumi. Besprenkel met de saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de rode ui met de pompoenblokjes. Hussel met wat olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 20 minuten in de oven.

  2. 2

    Bestrijk de maïskolf met olijfolie en kruid met peper en zout. Gril aan in de grillpan. Snij er vervolgens met een scherp mes de maïskorrels af. Gril de tortilla’s ook even in de grillpan.

  3. 3

    Bak de plakjes halloumi goudbruin in olijfolie.

  4. 4

    Mix de kruiden glad met het citroensap, de knoflook, de zure room, de mayonaise en de ansjovis. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Vul de taco’s met de ovengeroosterde pompoen, avocadoblokjes, maïs en halloumi. Besprenkel met de saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.