Kaasloempia’s met pikante saus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kaasloempia’s met pikante saus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wist je dat je ook kaasloempia's kunt maken? Een hartig hapje waarmee je elke aperitief of borrel mee opvrolijkt!

bereiding
  1. 1

    Meng de lente-ui, zure room, Sriracha en chilisaus onder de mayonaise. Schep in een kommetje en bestrooi met sesamzaadjes.

  2. 2

    Snij de kaas in reepjes van 7 cm lang en ½ cm breed. Snij het filodeeg in vierkanten van 10 op 10 cm. Leg telkens 2 plakjes filodeeg over elkaar heen.

  3. 3

    Veeg het filodeeg met een kwastje in met wat water. Leg de kaas erop en vouw de uiteinden over de kaas heen naar binnen toe. Rol dan strak op. Klop het ei los en bestrijk er de uiteinden van het rolletje mee.

  4. 4

    Frituur de kaasloempia’s goudbruin in de friteuse. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer met de pikante saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de lente-ui, zure room, Sriracha en chilisaus onder de mayonaise. Schep in een kommetje en bestrooi met sesamzaadjes.

  2. 2

    Snij de kaas in reepjes van 7 cm lang en ½ cm breed. Snij het filodeeg in vierkanten van 10 op 10 cm. Leg telkens 2 plakjes filodeeg over elkaar heen.

  3. 3

    Veeg het filodeeg met een kwastje in met wat water. Leg de kaas erop en vouw de uiteinden over de kaas heen naar binnen toe. Rol dan strak op. Klop het ei los en bestrijk er de uiteinden van het rolletje mee.

  4. 4

    Frituur de kaasloempia’s goudbruin in de friteuse. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer met de pikante saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.