Recept

Pastaschelpen met mascarpone, rivierkreeftjes en tomaat

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze pastasalade deluxe maak je in 25 minuten! 

bereiding
  1. 1

    Kook de pastaschelpen beetgaar in gezouten water. Pel en snipper de ui en de knoflook. Stoof aan in wat olijfolie.

  2. 2

    Giet de pasta af. Roer de mascarpone en de Griekse yoghurt los, kruid met peper en zout en breng op smaak met de knoflook, de ui, het citroensap en de geraspte citroenschil. Meng het sausje onder de pasta.

  3. 3

    Hak de dille fijn. Hou enkele takjes apart voor de afwerking. Spoel en halveer de tomaatjes. Meng de dille en de tomaatjes onder de pasta.

  4. 4

    Schep de pasta in kommetjes en leg er de rivierkreeftjes, de resterende takjes dille en de verkruimelde roze peperbolletjes bij. Werk eventueel af met eetbare bloemetjes en nog een extra partje citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pastaschelpen met mascarpone, rivierkreeftjes en tomaat

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!