Zongedroogde tomaten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zongedroogde tomaten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk, deze zelfgedroogde tomaatjes van Piet Huysentruyt bij het aperitief! Begin wel op tijd, want ze moeten 8 uur in de oven.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 50°C. Spoel de tomaten, snij ze in vieren en strooi er wat zout en de Italiaanse kruidenmix over.

  2. 2

    Leg ze op een bakplaat en laat ze 8 uur drogen in de oven. Laat ze afkoelen.

  3. 3

    Overgiet met olijfolie, de gehakte knoflook en het gehakt basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 50°C. Spoel de tomaten, snij ze in vieren en strooi er wat zout en de Italiaanse kruidenmix over.

  2. 2

    Leg ze op een bakplaat en laat ze 8 uur drogen in de oven. Laat ze afkoelen.

  3. 3

    Overgiet met olijfolie, de gehakte knoflook en het gehakt basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.