Recept

Tussenribstuk met beurre marchand de vin

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Piet Huysentruyt: “Anders dan een klassieke kruidenboter, maar wel ontzettend lekker!”

bereiding
  1. 1

    Stoof de sjalot en de knoflook samen met de tijm en laurier in hete boter.

  2. 2

    Blus met de rode wijn, voeg de suiker toe en laat voor de helft inkoken. Voeg in delen de koude boter al roerend toe.

  3. 3

    Maak brokkelijs van de ijsblokjes en doe dat in een grote kom. Zet de pan met de wijnsaus op het ijs en laat al roerend opstijven.

  4. 4

    Kruid het tussenribstuk met peper en zout. Bedruppel met de olijfolie en bak het in de grillpan of op de barbecue. Lekker met een aardappelsalade en een mix van rauwe groentjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tussenribstuk met beurre marchand de vin

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!