Gegrilde Romeinse sla met saté van tijgergarnalen en krieltjes
bereiding
- 
                        1 Spoel de krieltjes en kook ze beetgaar in lichtgezouten water. Giet af, laat afkoelen en halveer ze. 
- 
                        2 Prik afwisselend een half krieltje en een tijgergarnaal op een satéstokje. Wrijf in met olijfolie en kruid met gerookt paprikapoeder, knoflookpoeder, peper en zout. 
- 
                        3 Maak de karnemelkdressing. Spoel het basilicum en de dragon en hak ze fijn. Pers de citroen. Meng het basilicum en de dragon met de karnemelk, 2 eetlepels olijfolie en het citroensap. Kruid met peper en zout. 
- 
                        4 Spoel en halveer de slakropjes. Wrijf de helften in met olijfolie en gril ze kort op een hete grill. Kruid met peper en zout. 
- 
                        5 Gril de aardappelspiesjes aan beide kanten. Serveer ze met de gegrilde slakropjes en werk af met de dressing. 
 
                                                     
                 
                 
                 
                 
                                 
                 
                 
                