Recept

Chipolata met spinaziepuree en warme picklessaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een klassieke gezinsfavoriet.

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze beetgaar in gezouten water.

  2. 2

    Doe het mosterdzaad met 8 eetlepels water, de wittewijnazijn en de suiker in een steelpannetje en laat even koken tot de mosterdzaadjes ‘poffen’.

  3. 3

    Giet de aardappelen af. Doe wat olijfolie in de kookpot. Laat er de spinazie in slinken. Voeg de aardappelen toe en plet samen met de room tot een puree. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verwarm de pickles met de room in een steelpannetje. Bak de chipolata’s in de olie in de pan.

  5. 5

    Serveer de chipolata’s met de spinaziepuree, het gepofte mosterdzaad en de warme picklessaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chipolata met spinaziepuree en warme picklessaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!