Chipolata met spinaziepuree en warme picklessaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Chipolata met spinaziepuree en warme picklessaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een klassieke gezinsfavoriet.

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze beetgaar in gezouten water.

  2. 2

    Doe het mosterdzaad met 8 eetlepels water, de wittewijnazijn en de suiker in een steelpannetje en laat even koken tot de mosterdzaadjes ‘poffen’.

  3. 3

    Giet de aardappelen af. Doe wat olijfolie in de kookpot. Laat er de spinazie in slinken. Voeg de aardappelen toe en plet samen met de room tot een puree. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verwarm de pickles met de room in een steelpannetje. Bak de chipolata’s in de olie in de pan.

  5. 5

    Serveer de chipolata’s met de spinaziepuree, het gepofte mosterdzaad en de warme picklessaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze beetgaar in gezouten water.

  2. 2

    Doe het mosterdzaad met 8 eetlepels water, de wittewijnazijn en de suiker in een steelpannetje en laat even koken tot de mosterdzaadjes ‘poffen’.

  3. 3

    Giet de aardappelen af. Doe wat olijfolie in de kookpot. Laat er de spinazie in slinken. Voeg de aardappelen toe en plet samen met de room tot een puree. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verwarm de pickles met de room in een steelpannetje. Bak de chipolata’s in de olie in de pan.

  5. 5

    Serveer de chipolata’s met de spinaziepuree, het gepofte mosterdzaad en de warme picklessaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.