Tagliatelle met raapstelen in een citroenroomsausje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tagliatelle met raapstelen in een citroenroomsausje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk fris en veggie, deze tagliatelle. Een snelle pasta boordevol lentelekkers! Kun je geen raapsteeltjes vinden? Dan kun je ook andere blaadjes zoals rucola of babyspinazie gebruiken.

bereiding
  1. 1

    Rasp de schil van de citroen tot je 1 koffielepel hebt. Pel en snipper de sjalot. Smelt een klontje boter en stoof de sjalot gaar. Voeg de citroenschil en de room toe en laat inkoken tot de gewenste dikte. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af.

  3. 3

    Voeg de pasta, de raapstelen, 60 g geraspte pecorino en extra peper toe aan de citroenroomsaus en meng goed. Serveer met extra pecorino.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Rasp de schil van de citroen tot je 1 koffielepel hebt. Pel en snipper de sjalot. Smelt een klontje boter en stoof de sjalot gaar. Voeg de citroenschil en de room toe en laat inkoken tot de gewenste dikte. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af.

  3. 3

    Voeg de pasta, de raapstelen, 60 g geraspte pecorino en extra peper toe aan de citroenroomsaus en meng goed. Serveer met extra pecorino.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.