Broccoli en balletjes van lamsgehakt
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Broccoli en balletjes van lamsgehakt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Garam masala is een oosterse kruidenmengeling met korianderzaad, komijn en paprikapoeder. Het geeft je gehaktballetjes een lekkere twist (en matcht goed met de rozijnen)!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Spoel de broccoli en snij in roosjes. Pel en plet de knoflook.

  2. 2

    Meng het lamsgehakt met het ei, het paneermeel, de knoflook, de garam masala, peper en zout. Roer goed om en rol balletjes van de mengeling.

  3. 3

    Leg de broccoliroosjes op de bakplaat, kruid met peper en zout. Leg de lamsgehaktballetjes tussen de broccoli, besprenkel alles met voldoende olijfolie en zet 20 minuten in de oven.

  4. 4

    Haal uit de oven, strooi de pistachenoten en rozijnen op de plaat en zet nog 3 minuten in de oven. Serveer warm of lauw.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Spoel de broccoli en snij in roosjes. Pel en plet de knoflook.

  2. 2

    Meng het lamsgehakt met het ei, het paneermeel, de knoflook, de garam masala, peper en zout. Roer goed om en rol balletjes van de mengeling.

  3. 3

    Leg de broccoliroosjes op de bakplaat, kruid met peper en zout. Leg de lamsgehaktballetjes tussen de broccoli, besprenkel alles met voldoende olijfolie en zet 20 minuten in de oven.

  4. 4

    Haal uit de oven, strooi de pistachenoten en rozijnen op de plaat en zet nog 3 minuten in de oven. Serveer warm of lauw.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.