Recept

Glutenvrije taco-lasagne

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Moet je glutenvrij eten? Ook dan kun je genieten van een lekkere lasagne. Ga voor glutenvrije tortilla's om tussen de laagjes te leggen.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Pel en snipper de rode ui. Pel en plet de knoflook. Snij de courgettes in fijne blokjes. Verhit een scheutje olijfolie en stoof hierin de rode ui, knoflook en courgettes beetgaar. Kruid met peper en zout. Voeg de kerstomaten toe en laat nog 10 minuten zachtjes verder garen.

  2. 2

    Verhit een scheutje olijfolie, voeg kerriepoeder, paprikapoeder, korianderpoeder, chilivlokken en een mespuntje kaneel toe en bak hierin het rundergehakt rul. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Smelt de boter, voeg de bloem toe en roerbak 1 minuut. Voeg al roerend de melk toe en roer tot een dikke saus. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  4. 4

    Leg onderaan een ovenschaal een laagje tomatensaus en beleg met maïstortilla’s. Overgiet met een laagje bechamelsaus, bestrooi met gehakt en een laag cheddarkaas. Beleg met maïstortilla’s en herhaal de laagjes. Eindig met cheddarkaas.

  5. 5

    Zet 30 minuten in de oven. Garneer met verse koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Glutenvrije taco-lasagne

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!