Recept

Geroosterde pastinaak met romanesco en wortelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk winters bijgerecht dat ook niet misstaat op het kerstdiner.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Maak de romanesco schoon en verdeel 'm in kleine roosjes. Schil de wortelen en snij ze in 2 of 4 stukken. Schil de pastinaken en snij ze in even grote stukken als de wortelen.

  2. 2

    Meng het korianderpoeder met het gerookt paprikapoeder en 4 eetlepels olijfolie en meng dit onder de groenten. Leg alles op een bakplaat en kruid met flink wat peper en zout. Bak 25 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Geroosterde pastinaak met romanesco en wortelen

Ingrediënten voor

4 personen
  • romanesco1
  • jonge wortelen10
  • pastinaken3
  • korianderpoeder1 kl
  • gerookt paprikapoeder½ kl
  • olijfolie
  • peper en zout

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!