Pastaschelpen met kalkoen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pastaschelpen met kalkoen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mét kerstkalkoen, maar nu in een lekker aparte versie

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de sjalot fijn.

    Snij de kalkoenfilet in blokjes.

    Snij de paprika's in mini-blokjes.

    Kook 500 g grote pastaschelpen beetgaar.

  2. 2

    Stoof de gensipperde sjalot glazig in boter. Doe er de kalkoenblokjes bij en bak ze goudbruin. Voeg er de paprikablokjes aan toe. Blus na 3 minuten met een scheutje witte martini (of Noilly Prat). Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Schenk er de gevolgeltefond bij, dek af en laat zachtjes garen. Voeg er dan de room bij en laat even inkoken. Kruid eventueel bij.

  4. 4

    Vul de schelpen met het mengsel en bestrooi ze met wat tijm. Serveer goed warm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de sjalot fijn.

    Snij de kalkoenfilet in blokjes.

    Snij de paprika's in mini-blokjes.

    Kook 500 g grote pastaschelpen beetgaar.

  2. 2

    Stoof de gensipperde sjalot glazig in boter. Doe er de kalkoenblokjes bij en bak ze goudbruin. Voeg er de paprikablokjes aan toe. Blus na 3 minuten met een scheutje witte martini (of Noilly Prat). Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Schenk er de gevolgeltefond bij, dek af en laat zachtjes garen. Voeg er dan de room bij en laat even inkoken. Kruid eventueel bij.

  4. 4

    Vul de schelpen met het mengsel en bestrooi ze met wat tijm. Serveer goed warm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.