Noedelpannetje met runderreepjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Noedelpannetje met runderreepjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dol op noedels? Dan is dit noedelpannetje iets voor jou. Klaar in 25 minuten!

bereiding
  1. 1

    Snij het vlees in reepjes en de shiitake in grove stukken en meng met 2 eetlepels maïszetmeel. Kook de noedels beetgaar in gezouten water en giet ze af. Pel en plet de knoflook.

  2. 2

    Verhit 2 eetlepels sesamolie in een wokpan. Voeg de gember, de knoflook en de chilivlokken toe en laat 1 minuut bakken, voeg dan de noedels toe en laat nog 1 minuut al roerend bakken. Schep uit de pan.

  3. 3

    Verhit 2 eetlepels olijfolie in de wok en bak het rundvlees en de shiitake 2 minuten op hoog vuur. Voeg 2 à 3 eetlepels sojasaus en 1 eetlepel bruine suiker toe. Kruid met peper en laat 2 minuten inkoken. Voeg indien nodig een klein scheutje water toe.

  4. 4

    Schep de noedels door het vlees. Serveer met fijngesneden lente-ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij het vlees in reepjes en de shiitake in grove stukken en meng met 2 eetlepels maïszetmeel. Kook de noedels beetgaar in gezouten water en giet ze af. Pel en plet de knoflook.

  2. 2

    Verhit 2 eetlepels sesamolie in een wokpan. Voeg de gember, de knoflook en de chilivlokken toe en laat 1 minuut bakken, voeg dan de noedels toe en laat nog 1 minuut al roerend bakken. Schep uit de pan.

  3. 3

    Verhit 2 eetlepels olijfolie in de wok en bak het rundvlees en de shiitake 2 minuten op hoog vuur. Voeg 2 à 3 eetlepels sojasaus en 1 eetlepel bruine suiker toe. Kruid met peper en laat 2 minuten inkoken. Voeg indien nodig een klein scheutje water toe.

  4. 4

    Schep de noedels door het vlees. Serveer met fijngesneden lente-ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.