Kalfsworst met savooistoemp
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalfsworst met savooistoemp

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gewoon bijzonder

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de aardappelen gaar in gezouten water.

    Maak de koolbladeren los. Blancheer 5 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken en goed uitlekken.

  2. 2

    Doe de kool samen met de aardappelen door de roerzeef.

  3. 3

    Meng de puree met een flinke koffielepel boter, 1 tot 2 theelepel komijnzaadjes en een
    snuifje nootmuskaat. Kruid naar smaak bij met peper en zout.

  4. 4

    Bak de kalfsworst in boter of olie. Serveer ze met de puree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de aardappelen gaar in gezouten water.

    Maak de koolbladeren los. Blancheer 5 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken en goed uitlekken.

  2. 2

    Doe de kool samen met de aardappelen door de roerzeef.

  3. 3

    Meng de puree met een flinke koffielepel boter, 1 tot 2 theelepel komijnzaadjes en een
    snuifje nootmuskaat. Kruid naar smaak bij met peper en zout.

  4. 4

    Bak de kalfsworst in boter of olie. Serveer ze met de puree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.