Recept

Kalfsworst met savooistoemp

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gewoon bijzonder

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de aardappelen gaar in gezouten water.

    Maak de koolbladeren los. Blancheer 5 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken en goed uitlekken.

  2. 2

    Doe de kool samen met de aardappelen door de roerzeef.

  3. 3

    Meng de puree met een flinke koffielepel boter, 1 tot 2 theelepel komijnzaadjes en een
    snuifje nootmuskaat. Kruid naar smaak bij met peper en zout.

  4. 4

    Bak de kalfsworst in boter of olie. Serveer ze met de puree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kalfsworst met savooistoemp

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!