Recept

Kalfsworst met savooistoemp

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gewoon bijzonder

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de aardappelen gaar in gezouten water.

    Maak de koolbladeren los. Blancheer 5 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken en goed uitlekken.

  2. 2

    Doe de kool samen met de aardappelen door de roerzeef.

  3. 3

    Meng de puree met een flinke koffielepel boter, 1 tot 2 theelepel komijnzaadjes en een
    snuifje nootmuskaat. Kruid naar smaak bij met peper en zout.

  4. 4

    Bak de kalfsworst in boter of olie. Serveer ze met de puree.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kalfsworst met savooistoemp

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!