Parijse worst met gegratineerde bloemkoolcrème
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Parijse worst met gegratineerde bloemkoolcrème

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Luxueuzere versie van stoemp met worst

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de aardappelen.

    Spoel de bloemkool en verdeel hem in roosjes.

    Snij de Parijse worst in dikke plakken.

  2. 2

    Kook de aardappelen en bloemkool samen gaar in gezouten water. Giet af en laat goed opdrogen op een zacht vuur. Doe ze samen door een roerzeef en roer er 1 eetlepel boter, 1 eidooier en de geraspte kaas door.

  3. 3

    Rooster de mosterdzaadjes kort in een likje olijfolie en roer ze door de puree. Breng op smaak met peper en zout. Gratineer kort onder een hete grill.

  4. 4

    Bak de plakjes Parijse worst enkele minuten aan elke kant in boter of olie. Serveer goed heet bij de puree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de aardappelen.

    Spoel de bloemkool en verdeel hem in roosjes.

    Snij de Parijse worst in dikke plakken.

  2. 2

    Kook de aardappelen en bloemkool samen gaar in gezouten water. Giet af en laat goed opdrogen op een zacht vuur. Doe ze samen door een roerzeef en roer er 1 eetlepel boter, 1 eidooier en de geraspte kaas door.

  3. 3

    Rooster de mosterdzaadjes kort in een likje olijfolie en roer ze door de puree. Breng op smaak met peper en zout. Gratineer kort onder een hete grill.

  4. 4

    Bak de plakjes Parijse worst enkele minuten aan elke kant in boter of olie. Serveer goed heet bij de puree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.