Hamburger met camembert
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Hamburger met camembert

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wist je dat peer en camembert super goed samengaan? Deze burger kan dat bewijzen. 

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui en knoflook. Doe het gehakt in een grote kom en voeg de ui, knoflook, peterselie, eidooier en worcestershiresaus toe. Meng goed.

  2. 2

    Vorm hamburgers van het mengsel en laat de burgers minstens 1 uur opstijven in de koelkast.

  3. 3

    Spoel de peren en snij ze door het klokhuis heen in ronde plakjes. Bestrijk de peer met olie en gril ze op de barbecue.

  4. 4

    Gril de burgers ongeveer 2 minuten aan beide kanten op een goed hete barbecue. Leg op elke burger een plakje camembert en laat even smelten.

  5. 5

    Snij de broodjes open. Beleg de onderste stuk met veldsla, een hamburger met camembert en eindig met plakjes peer. Zet het kapje van het broodje hier bovenop en steek eventueel vast met een houten prikker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui en knoflook. Doe het gehakt in een grote kom en voeg de ui, knoflook, peterselie, eidooier en worcestershiresaus toe. Meng goed.

  2. 2

    Vorm hamburgers van het mengsel en laat de burgers minstens 1 uur opstijven in de koelkast.

  3. 3

    Spoel de peren en snij ze door het klokhuis heen in ronde plakjes. Bestrijk de peer met olie en gril ze op de barbecue.

  4. 4

    Gril de burgers ongeveer 2 minuten aan beide kanten op een goed hete barbecue. Leg op elke burger een plakje camembert en laat even smelten.

  5. 5

    Snij de broodjes open. Beleg de onderste stuk met veldsla, een hamburger met camembert en eindig met plakjes peer. Zet het kapje van het broodje hier bovenop en steek eventueel vast met een houten prikker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.