Kalfsvlees met amandel-kruidenkorst en geroosterde asperges
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalfsvlees met amandel-kruidenkorst en geroosterde asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De lente op je bord

bereiding
  1. 1

    Schil de asperges en breek de harde uiteinden af. Blancheer de asperges gaar in ongeveer 6 minuten. Maak de de radijsjes schoon en blancheer ze kort. Dop de tuinbonen en blancheer ze kort.

  2. 2

    Hak de amandelen samen met de bladpeterselie fijn in de hakmolen. Klop het ei los. Wentel de kalfslapjes eerst in het ei en vervolgens in het kruidige amandelmengsel.

  3. 3

    Doe de eetlepel boter en de olijfolie in een ruime pan. Bak het vlees 2 tot 3 minuten aan elke kant.

  4. 4

    Stoof de asperges, de radijsjes en de tuinbonen kort aan in 10 gram boter. Bestrooi met een snuifje peper en zout. Verdeel het vlees en de groenten over de borden en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de asperges en breek de harde uiteinden af. Blancheer de asperges gaar in ongeveer 6 minuten. Maak de de radijsjes schoon en blancheer ze kort. Dop de tuinbonen en blancheer ze kort.

  2. 2

    Hak de amandelen samen met de bladpeterselie fijn in de hakmolen. Klop het ei los. Wentel de kalfslapjes eerst in het ei en vervolgens in het kruidige amandelmengsel.

  3. 3

    Doe de eetlepel boter en de olijfolie in een ruime pan. Bak het vlees 2 tot 3 minuten aan elke kant.

  4. 4

    Stoof de asperges, de radijsjes en de tuinbonen kort aan in 10 gram boter. Bestrooi met een snuifje peper en zout. Verdeel het vlees en de groenten over de borden en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.