• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Provençaalse havermoutomelet met pecorino en rucola

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Perfect om je koelkastrestjes in te verwerken!

bereiding
  1. 1

    Meng de eieren met het basilicum, de Provençaalse kruiden, 20g pecorino en de havermout. Kruid met peper en zout. Bak in een pan met olijfolie.

  2. 2

    Beleg de omelet met rucola, de puntpaprika, de rest van de pecorino, de pijnboompitten en besprenkel er een paar druppeltjes olijfolie over.

  3. 3

    Rol op als een wrap en steek vast met prikkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de eieren met het basilicum, de Provençaalse kruiden, 20g pecorino en de havermout. Kruid met peper en zout. Bak in een pan met olijfolie.

  2. 2

    Beleg de omelet met rucola, de puntpaprika, de rest van de pecorino, de pijnboompitten en besprenkel er een paar druppeltjes olijfolie over.

  3. 3

    Rol op als een wrap en steek vast met prikkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.