Tijgernotenpap met hennepzaad en bessen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tijgernotenpap met hennepzaad en bessen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk vegan én glutenvrij ontbijtje.

bereiding
  1. 1

    Voor het papmengsel, snij de gedroogde vruchten in kleine stukjes. Stamp de hennepzaden en zonnebloempitten fijn in een vijzel.

  2. 2

    Meng alle ingrediënten voor het papmengsel.

  3. 3

    Warm de plantaardige melk op. Giet 160 gram van het papmengsel bij de melk en laat ongeveer 5 minuten weken. Voeg de ruwe rietsuiker toe en breng op smaak met kaneel.

  4. 4

    Garneer met bosbessen en besprenkel met lupinevlokken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Voor het papmengsel, snij de gedroogde vruchten in kleine stukjes. Stamp de hennepzaden en zonnebloempitten fijn in een vijzel.

  2. 2

    Meng alle ingrediënten voor het papmengsel.

  3. 3

    Warm de plantaardige melk op. Giet 160 gram van het papmengsel bij de melk en laat ongeveer 5 minuten weken. Voeg de ruwe rietsuiker toe en breng op smaak met kaneel.

  4. 4

    Garneer met bosbessen en besprenkel met lupinevlokken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.