Feta-honingsticks in filodeeg
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Feta-honingsticks in filodeeg

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Krokante pakketjes.

bereiding
  1. 1

    Snij de feta in 6 balkjes. Snij elk velletje filodeeg doormidden. Leg op elk stukje deeg een balkje feta. Lepel er wat honing over en strooi er tijmblaadjes over.

  2. 2

    Wikkel het deeg rond de feta tot een mooi pakketje. Borstel het deeg in met olijfolie en bak krokant in de pan. Laat even uitlekken op wat keukenpapier.

  3. 3

    Maak het dipsausje. Pel en pers de knoflook. Haal de pitjes uit de granaatappel. Roer de knoflook door de yoghurt en kruid met peper en zout. Doe de saus in een serveerkommetje, lepel er de pitjes van de granaatappel en de bieslook over. Werk af met olijfolie wat olijfolie en peper van de molen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de feta in 6 balkjes. Snij elk velletje filodeeg doormidden. Leg op elk stukje deeg een balkje feta. Lepel er wat honing over en strooi er tijmblaadjes over.

  2. 2

    Wikkel het deeg rond de feta tot een mooi pakketje. Borstel het deeg in met olijfolie en bak krokant in de pan. Laat even uitlekken op wat keukenpapier.

  3. 3

    Maak het dipsausje. Pel en pers de knoflook. Haal de pitjes uit de granaatappel. Roer de knoflook door de yoghurt en kruid met peper en zout. Doe de saus in een serveerkommetje, lepel er de pitjes van de granaatappel en de bieslook over. Werk af met olijfolie wat olijfolie en peper van de molen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.