Gegrilde kreeftenstaarten met polenta, shiitake en truffelolie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegrilde kreeftenstaarten met polenta, shiitake en truffelolie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker luxueus feestmaal.

bereiding
  1. 1

    Maak de polenta. Breng de melk aan de kook. Voeg de polenta toe en roer 5 minuten goed door. Voeg de room en de verkruimelde blauwe kaas toe. Roer tot een homogene puree.

  2. 2

    Maak de shiitakes schoon en bak ze kort in wat olijfolie, kruid met peper en zout. Spoel de rucola.

  3. 3

    Haal de kreeftenstaarten in hun geheel uit de schaal. Kleur ze kort in de grillpan.

  4. 4

    Meng de gebakken shiitakes met de rucola. Lepel wat van de polenta in een diep bord. Leg er de kreeftenstaarten en de shiitakesalade op en lepel er de truffelolie rond.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de polenta. Breng de melk aan de kook. Voeg de polenta toe en roer 5 minuten goed door. Voeg de room en de verkruimelde blauwe kaas toe. Roer tot een homogene puree.

  2. 2

    Maak de shiitakes schoon en bak ze kort in wat olijfolie, kruid met peper en zout. Spoel de rucola.

  3. 3

    Haal de kreeftenstaarten in hun geheel uit de schaal. Kleur ze kort in de grillpan.

  4. 4

    Meng de gebakken shiitakes met de rucola. Lepel wat van de polenta in een diep bord. Leg er de kreeftenstaarten en de shiitakesalade op en lepel er de truffelolie rond.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.