Chocoladepannenkoeken met blauwe bessen en yoghurtroom
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Chocoladepannenkoeken met blauwe bessen en yoghurtroom

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze chocoladepannenkoeken zijn heerlijk met een kop warme chocolademelk!

bereiding
  1. 1

    Meng de bloem met de suiker. Klop de eieren los en meng met de chocolademelk. Giet de chocolademelk bij de bloem en klop goed tot een egaal pannenkoekenbeslag.

  2. 2

    Zet een pannenkoekenpan op het vuur met wat boter en bak kleine pannenkoeken van zo’n 12 centimeter doorsnede.

  3. 3

    Klop de suiker met de room half op. Schep de yoghurt voorzichtig door de room zodat hij goed luchtig blijft.

  4. 4

    Geef de yoghurtroom en de blauwe bessen bij de chocoladepannenkoekjes en verkruimel er de koekjes over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de bloem met de suiker. Klop de eieren los en meng met de chocolademelk. Giet de chocolademelk bij de bloem en klop goed tot een egaal pannenkoekenbeslag.

  2. 2

    Zet een pannenkoekenpan op het vuur met wat boter en bak kleine pannenkoeken van zo’n 12 centimeter doorsnede.

  3. 3

    Klop de suiker met de room half op. Schep de yoghurt voorzichtig door de room zodat hij goed luchtig blijft.

  4. 4

    Geef de yoghurtroom en de blauwe bessen bij de chocoladepannenkoekjes en verkruimel er de koekjes over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.