Recept

Gepocheerde steenbolk op z’n Aziatisch

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Steenbolk is het lekkerst van november tot maart. Qua smaak lijkt hij een beetje op wijting.

bereiding
  1. 1

    Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de kokosnoot open, haal het vruchtvlees eruit en schaaf het (of koop het geschaafd).

  2. 2

    Verhit de notenolie in een wok en voeg de currypasta toe, roerbak en voeg de vissaus, kokosmelk, bouillon, kaffirlimoen en het gekneusde citroengras toe.

  3. 3

    Voeg de vis toe en laat 5 minuten op een zacht vuurtje pruttelen. Voeg de spinazie en peultjes toe en laat nog 3 minuten verder garen. Breng op smaak met limoensap.

  4. 4

    Snij de lente-ui in schuine ringen. Verdeel de noedels over de borden, lepel er het visstoofpotje over en werk af met lente-ui en kokosschilfers. Serveer met een plakje limoen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gepocheerde steenbolk op z’n Aziatisch

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!