Grote pastaschelp gevuld met crème en zalm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Grote pastaschelp gevuld met crème en zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk zacht hapje.

bereiding
  1. 1

    Kook de pastaschelpen beetgaar.

  2. 2

    Snij de verse zalm en gerookte zalm in fijne blokjes. Meng ze met de mascarpone, peterselie, enkele druppels citroensap en peper en zout.

  3. 3

    Leg de pastaschelpen op een bakplaat en lepel de mengeling in de gekookte schelpen, bestrooi met panko, parmezaan en olijfolie. Zet in een voorverwarmde oven op 185°C gedurende 12-15 minuten. Serveer warm of lauw.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pastaschelpen beetgaar.

  2. 2

    Snij de verse zalm en gerookte zalm in fijne blokjes. Meng ze met de mascarpone, peterselie, enkele druppels citroensap en peper en zout.

  3. 3

    Leg de pastaschelpen op een bakplaat en lepel de mengeling in de gekookte schelpen, bestrooi met panko, parmezaan en olijfolie. Zet in een voorverwarmde oven op 185°C gedurende 12-15 minuten. Serveer warm of lauw.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.