Hartige uientaart
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Hartige uientaart

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Uien zijn één van Pascale Naessens' favoriete groenten. Ons Libelle Lekker team ging ermee aan de slag en maakte deze hartige uientaart. Heerlijk! En bovendien ook glutenvrij.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de zoete aardappelen en snij in fijne plakjes. Vet een ovenschaal in en beleg met de plakjes zoete aardappel. Pel de uien en snij ze in fijne plakjes. Leg ze op de zoete aardappelen.

  2. 2

    Kruid de room met peper, zout en nootmuskaat en giet over de uien. Kruid nogmaals met peper en zout. Gaar 40 tot 45 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de zoete aardappelen en snij in fijne plakjes. Vet een ovenschaal in en beleg met de plakjes zoete aardappel. Pel de uien en snij ze in fijne plakjes. Leg ze op de zoete aardappelen.

  2. 2

    Kruid de room met peper, zout en nootmuskaat en giet over de uien. Kruid nogmaals met peper en zout. Gaar 40 tot 45 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.