Koekjestaart met mascarpone, aardbei, besjes en vlierbloesem
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Koekjestaart met mascarpone, aardbei, besjes en vlierbloesem

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Supermakkelijk én superlekker!

bereiding
  1. 1

    Verkruimel de koekjes. Smelt de boter met de pindakaas en meng met de verkruimelde havermoutkoekjes en het amandelpoeder. Druk in een bakvorm en laat opstijven in de koelkast.

  2. 2

    Meng de mascarpone met de bloemsuiker. Rasp de citroenschil, doe ze bij de mascarpone, samen met het sap van de halve citroen.

  3. 3

    Spoel de aardbeien en snij ze in partjes. Spoel de besjes. Beleg de taart met de mascarpone, daarna de aardbeien en de rode bessen en besprenkel met vlierbloesemsiroop. Werk eventueel af met wat verse vlierbloesem.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verkruimel de koekjes. Smelt de boter met de pindakaas en meng met de verkruimelde havermoutkoekjes en het amandelpoeder. Druk in een bakvorm en laat opstijven in de koelkast.

  2. 2

    Meng de mascarpone met de bloemsuiker. Rasp de citroenschil, doe ze bij de mascarpone, samen met het sap van de halve citroen.

  3. 3

    Spoel de aardbeien en snij ze in partjes. Spoel de besjes. Beleg de taart met de mascarpone, daarna de aardbeien en de rode bessen en besprenkel met vlierbloesemsiroop. Werk eventueel af met wat verse vlierbloesem.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.