Recept

Pasta met scampi's, zongedroogde tomaten en artisjokharten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zomerse pastaschotel.

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalotten. Pers de knoflook. Hak de chilipeper fijn. Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water.

  2. 2

    Bak de sjalotten met de look en chilipeper in olijfolie glazig. Schep er de Italiaanse kruiden, de geraspte citroenschil en het -sap door. Doe er de scampi's bij en bak 2 minuten mee. Giet er de wijn bij en laat inkoken. Schep er de uitgelekte artisjokharten, olijven, kerstomaatjes en zongedroogde tomaatjes door en laat mee opwarmen. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Giet de pasta af en hussel met wat olijfolie. Verdeel over de borden en schep er de groentesaus op. Werk af met een takje peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pasta met scampi's, zongedroogde tomaten en artisjokharten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalotten. Pers de knoflook. Hak de chilipeper fijn. Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water.

  2. 2

    Bak de sjalotten met de look en chilipeper in olijfolie glazig. Schep er de Italiaanse kruiden, de geraspte citroenschil en het -sap door. Doe er de scampi's bij en bak 2 minuten mee. Giet er de wijn bij en laat inkoken. Schep er de uitgelekte artisjokharten, olijven, kerstomaatjes en zongedroogde tomaatjes door en laat mee opwarmen. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Giet de pasta af en hussel met wat olijfolie. Verdeel over de borden en schep er de groentesaus op. Werk af met een takje peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!